Photobook
 

Appartement

Pension Zandvoort aan Zee verhuurt twee 1-kamerappartementen.

 Appartement BEACH HOUSE is  geschikt voor 3 volwassenen of maximaal 4 personen ( 2 volwassen en 2 kinderen) .
 Het éénkamerappartement is voorzien van twee aparte bedden (tegen elkaar geschoven) en een  éénpersoonsbed,  waar een tweepersoonsbed van gemaakt kan worden,  in een slaapnis. Verder is het appartement voorzien van een kleurentelevisie, kluis, keuken en een badkamer met douche en toilet. De open keuken is compleet ingericht en uiteraard voorzien van kookplaat, koffieapparaat, waterkoker, eierkoker, borden, kopjes en bestek. Verder vindt u hier een magnetron en koelkast. Direct bij de keuken beschikt u over een eethoek waar u kunt genieten van uw ontbijt of diner.
Het appartement ligt op de 2e verdieping.
 
Ons nieuwe appartement hett SUN SET en ligt op de 1e verdieping. In de ene grotere kamer staan 2-éénpersoonsboxspringbedden tegen elkaar en is een volledige keuken. De keuken heeft een 2-pits kookplaat en een oven/magnetron. Verder een koelkast, waterkoker en Senseo koffieapparaat. Bij de keuken is een eethoek voor 4 personen. In de ander kamer, die in  open verbinding is, staat een éénpersoonsbed met uitschuifbed. Het appartement beschikt over 2 badkamers.
 
Reserveren
In het laagseizoen (oktober t.m. maart ) kunt u reserveren vanaf minimaal 2 nachten. Tijdens het midden- en  hoogseizoen (inclusief feestdagen, evenementen en juni t.m. september)  is reserveren mogelijk vanaf minimaal 3 nachten.
Snel aanvragen

  dhr. mvr.
Voornaam  
Achternaam  

Adres  

Postcode  
Plaats  

Land  
Minimum 3 nachten in hoogseizoen
Minimum 2 nachten in laagseizoen
Aankomst  
Vertrek  

Aantal
personen
Kinderbedje bijplaatsen
ja neeTelefoon  

Mobiel  

Fax  

E-mail  

Opmerkingen  

 


Disclaimer Pension Zandvoort aan Zee   Tel. +31 (0)6 26979645   info@zandvoortpension.nl Print page Print pagina
Tell a friend
Stuur deze pagina door

Design & Development by Netexpo Internet